Greklands finaste

Greklands finaste öar och andra greklandstips.

Vindsurfing på Rhodos

Rhodos är en grymt bra destination för vindsurfing och kitesurfing. Den absolut bästa platsen för surfentusiaster är utan tvekan Prassonissi. Andra bra platser för vindsurfing på Rhodos är Theologos, Ialyssos, Ixia och Paradisi. På alla dessa ställen finns det vindsurfingcenters som erbjuder kurser för alla åldrar och nivåer och där man också kan hyra nödvändig utrustning.

Ett exempel på surfcenter är Surfers Paradise som ligger i bukten Ixia. Här kan man som nybörjare lära sig grunderna på morgonen då det ofta är lugna vindar. Eftermiddagarna brukar bli blåsigare och passar de som är mer vana. Windsurfklubben är ett officiellt testcenter för JP Australia-brädor och Neilpryde-segel, och har alltid den senaste utrustningen. Testteamet talar flytande i de flesta europeiska språk och är alltid tillgängliga för att hjälpa dig att komma till nästa nivå, oavsett om du är nybörjare eller ej.

Förutom att erbjuda kurser inom vindsurfing, erbjuder Surfers Paradise också en rad andra aktiviteter, såsom SUP, mountainbike och klättring samt yoga, bastu och avkopplande massage för de mindre äventyrliga typerna.

Läs mer om Rhodos på rhodosgrekland.se

2 dec 2019