Greklands finaste

Greklands finaste öar och andra greklandstips.

Vart reser du i sommar?

Semestern närmar sig med stormsteg för de flesta av oss. I bästa fall har man en resa inplannerad. Eller så förlitar man sig på turen och försöker hitta en billig sista minuten någonstans. En del stannar förstås hemma i Sverige under sommaren och satsar på en resa till sensommaren/hösten.

Så vart reser du i sommar? Blir det någon av Greklands vackra öar eller letar du dig utanför den grekiska ö-världen och åker till populära Mallorca?

Man kan ju också nöja sig med en härlig weekendresa någonstans. Man kan faktiskt åka på weekend till charmiga Palma på Mallorca, men en stad som Nice är väl kanske mer vanligt som weekendresmål.

Men det är klart, skönast av de alla är väl ändå Grekland. Det finns ju så många fina öar att besöka. Det finns något för alla. Gillar du sandstränder, klapperstensstränder eller klippbad? Gillar du dramatisk natur eller stadsliv? Vill du upptäcka sevärdheter eller bara ligga på stranden? Vill du uppleva det genuina Grekland eller är det OK med turistorter? Vill du bo vid en strand eller i en stad? Oavsett svaren på dessa frågor så finns det garanterat en grekisk ö för dig!

21 jun 2016